![]() | |
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 09/2004
|
Biraz uzun bir başlık oldu ama neyse kendi bilgisayarımda çalışan uygulamayı ağ üzerinde paylaşıma açık bir klasöre koyunca diğer bilgisayarlar uygulamayı çalıştıramıyorlar fakat kendi bilgisayarlarına kopyalayınca çalıştırabiliyorlar Bu sorunu nasıl aşarım ?? |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 09/2004
| Alıntı:
![]() ben kendim .dll yazmadım hangi dll'leri static kullanmam gerekiyor (biraz acemiyim bu konuda )
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Kendi yazdığım programın pro lisansını veriyorum | lotomax | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 7 | 21/02/2007 13:51 |
| register.com'daki domaini kendi bilgisayarımda host etmek istiyorum | teddmcload | Internet | 1 | 22/11/2006 22:22 |
| access: buton altına yazdığım kodlar çalışmıyor. sebebi? | savask | Veritabanları & SQL | 4 | 28/06/2006 09:59 |
| ie de çalışıyor firefoxda çalışmıyor. | kuen | Javascript / DHTML / Ajax | 6 | 01/03/2006 13:30 |
| phpBB'den kendi yazdığım kod ile veri alma | Psychaos | PHP | 5 | 18/11/2003 09:37 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |