![]() | |
| | #3 (permalink) |
| Yönetim Danışmanı Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: /tmp/loop
|
bir kullaniciya ait sismtedeki ozellikli dosyalar klasik bir linux fagitimi icin; /etc/passwd kullanici bilgilerinin bulundugu dosya /etc/shadow kullanici parolalarinin bulundugu dosya /etc/group gruplarin saklandigi dosya /home/* kullanıcıların ev dizinleri bunun haricinde ozel bir kullaniciya ait dosyalarinizi arastirmak isterseniz, $find / -user kullanici -print seklinde bir komut kullanabilirsiniz.
__________________ ` ` |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 09/2004
|
# Logging #obsoletes QuietMode and FascistLogging #SyslogFacility AUTH SyslogFacility AUTHPRIV #LogLevel INFO # Authentication: #LoginGraceTime 600 PermitRootLogin yes #StrictModes yes #X11Forwarding no X11Forwarding yes #X11DisplayOffset 10 #X11UseLocalhost yes #PrintMotd yes #PrintLastLog yes #KeepAlive yes #UseLogin no #UsePrivilegeSeparation yes #Compression yes # override default of no subsystems Subsystem sftp /usr/libexec/openssh/sftp-server Pardon bu dosya düzeninde tabi hepsini yazmadım sadece çalışsan ları part part aldım diğerleri # ile |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Yönetim Danışmanı Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: /tmp/loop
|
baglanmaya calistiginiz linux makineden ssh komutunu -vv parametresi ekleyerek calistirabilir misiniz? ciktisini da buraya kopyalarsaniz analiz etme imkanimiz dogar. $ssh -vv user@host seklinde
__________________ ` ` |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 09/2004
|
[root@karmi root]# ssh -vv aqua@host OpenSSH_3.4p1, SSH protocols 1.5/2.0, OpenSSL 0x0090602f debug1: Reading configuration data /etc/ssh/ssh_config debug1: Applying options for * debug1: Rhosts Authentication disabled, originating port will not be trusted. debug1: ssh_connect: needpriv 0 /etc/host.conf: line 1: expected `on' or `off', found `' ssh: host: Temporary failure in name resolution [root@karmi root]# Sanırım bunu kasdetmiştin makinada dediğiniz komututu çalıştırdım çıktısı yukardaki gibidir. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |