![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2004
|
onClick="javascript:{form.submit();this.disabled=t rue;}" de submit butonuna basıldığın disable edebiliyorum peki ya <input type="button" value="<?php echo $this->_tpl_vars['block']['lang_results']; ?>" onclick="location='<?php echo $this->_tpl_vars['xoops_url']; ?> vesaire gibi input olup submit olmayanları nasıl yapacam ? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Varlığa izin veren boşluk Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: İstanbul
|
Anathema; bu button ne yapacak ? * bulunduğu formu submit edecek ? * sayfayı başka bir yere yönlendirecek ? * diğer (lütfen belirtiniz )ama disabled etme işlemini soruyorsan this.disabled=true onda da aynı işi yapar. iyi niyet ve yardım seninle olsun.
__________________ Ceviz Viki | Vikipedi | VikiKitap | VikiKaynak | VikiSözlük | VikiSöz | Wikipedia | Wikibooks |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2004
| Alıntı:
| |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
Anathema; Kod: onclick="location.href='<?php echo $this->_tpl_vars['xoops_url']; ?>' ; this.disabled=true;" * location yerine location.href kullanılmalı. * ?> den sonra ' (tek tırnak) kapanmamış. * onclick=" şeklinde açılan çift tırnak kapanmamış. bu şeklini dene bir bakalım. iyi niyet ve yardım seninle olsun.
__________________ Ceviz Viki | Vikipedi | VikiKitap | VikiKaynak | VikiSözlük | VikiSöz | Wikipedia | Wikibooks |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
* { } işaretlerini kaldır. * this.disabled=true ; this.form.submit(); bu sırada yap. * imzamın en sağında Dom diye bir link var oraya bir göz at. (ya imza değişirse : http://www.w3.org/TR/REC-DOM-Level-1 )
__________________ Ceviz Viki | Vikipedi | VikiKitap | VikiKaynak | VikiSözlük | VikiSöz | Wikipedia | Wikibooks Enson 13/09/2004 12:24 tarihinde anov tarafından düzenlenmiştir.. Sebep: ya imza değişirse |
| | |
| | #8 (permalink) |
| ... Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: İstanbul
|
2004 de ki konuyu açmak istemezdim ama indream a soru sorarken cevap verdği için teekkürler. tesadüfen buldum ama işime yaradı.
__________________ <%if instr(1,","&replace(Eid," ",",")&",",","&rs("id")&",")<>"0" then%>selected<%end if%> |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 08/2005
|
indream sonuçta istediğiniz şey nedir? yani işlev olarak ne zaman ne olduğunda ne olmasını istiyorsunuz. Bunu neden soruyorum? alanı daraltmamış olacaksınız ve istediğinizi yapan daha kısa birşey biliyor olabilirim. örneğin yapmak istediğiniz formu submit yapan bir kullanıcının girdiklerini kontrol edip uyarı mesajı yollayıp submit yaptırmamaksa ki bunun daha basit bir yolu var. her form alanına bir kod yazmaktansa form takının submitine birşeyler yazıyorsunuz iş oluyor. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |