![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2004
| http://forum.ceviz.net/showthread.php?t=11716 (Diğer Sayılar) forumda yasak koyulması cok ağrıma gitti o forumda olan olay sadece benim forumu doğru kullanamamdan kaynaklandı + birde belirmiştim ilgili konuda ve flood yazılması kalbimi kalbimi kıran ikinci bir unsur oldu. ben biraz olayın matematiksel yönüyle ilgileniyorum onun icin fikir almak istedim yani orda kombinasyon larla ilgili bir örnek almam da lamerlik gibi bir fikrim olduğunu ortaya koymaz hemen neyse bu forumu okuyan ilk yöneticiden üyeliğimi silmesini istiyorum ![]() ve sizden ayrılmadan önce php betik betik dilini cok güzel kullanan ve örnekleriyle php kullanıcılarını bilgilendiren arkadaşlar var onlarada teşekkür ediyorum isim vermek istemiyorum yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemek icin onların betiklerinden yine faydalanmaya devam edicem
__________________ @Red-K |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |