![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2004 Yer: İzmir
|
merhaba arkadaşlar ben delphiye yeni başladım. Font ayarlarıyla ilgili bir sorunum var. kişi form'a girip ColorDialog ve FontDialogdan yaptığı değişiklikleri default olarak atamak istiyorum ki. form. kapatılıp tekrar açıldığında en son yapılan değişikliklerle açılsın. ne yapmalıyım. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uye Üyelik Tarihi: 03/2004
|
degisiklikleri INI dosyasina veya Registry'ye kaydedebilirsiniz. INI dosyalarinin kullanimiyla ilgili tatmin edici bir bilgi Delphi yardimi altinda mevcut. TIniFile basligina gozatin. (TIniFile->Using TIniFile->Using TIniFile and TMemIniFile.. Ornek kod bu baglantida..) kolay gelsin. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| photoshop default | astronot | Photoshop / Corel / PSP | 6 | 19/08/2006 14:09 |
| mysql default problemi? | barla | Veritabanları & SQL | 4 | 03/08/2004 12:24 |
| Default Size | roviss | Photoshop / Corel / PSP | 3 | 03/09/2003 15:31 |
| Default Style | Sahin | Duyurular & İlanlar | 3 | 21/04/2003 23:15 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |