![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 09/2004
|
Merhaba arkadaşlar, Php'de bir tablodan id sini belirrtiğim satırı silmek istiyorum...Bunu aşşağıdaki komutla yapmaya çalışıyorum ama herhangi bi değişiklik olmuyor..Bi incelerseniz sevinirim.... $yer="$yetki-$tip"; $veri = "DELETE FROM `$yer` WHERE `id` = '$id' "; $veri_sil = mysql_query ($veri); ayrıca bu değişkenlerin hepsi browser'dan geliyor...Yani değişkenler boş değil... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| programlama manyağı Üyelik Tarihi: 08/2003 Yer: belirsiz
|
abi ben sizin gibileri anlamıyorum. kolay bi soruyu iki farklı foruma sormak çok garibime gidiyor sorunun cevabını php.org.tr de verdi ama burdada veriyim 2 kere okumak istiyorsun cevabı sanırım ![]() aynen o cevabımı buraya geçiriyorum ![]() $veri = "DELETE FROM $yer WHERE id =$id"; yap o satırı ayrıca $yer değişkenininde bi tablo ismini içinde barındırdığından emin ol
__________________ iyi çalışmalar sitem açılamıyor, zaman bılamıyorruuumm. zaman istiyorum. kıytırık htmlden olsun benim olsun istiyorum |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 09/2004
| Alıntı:
dediğini yaptım ve şu mesajla karşılaştım; *** DELETE FROM `muh-elektronik-personel` WHERE `id` = '1' *** bu arada muh-elektronik-personel diye bir tablo var....ve id si 1 olan bir kayıtda var ama silmiyor... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Walks In Dream Üyelik Tarihi: 04/2004
|
yer="$yetki-$tip"; $veri = "DELETE FROM `$yer` WHERE `id` = '$id' "; mysql_query ($veri) or die("Hata: " . mysql_error()); yaparsanız daha doğru olur. çünkü mysql_query fonksiyonunu çalıştırmıyor. sadece değişkene atıyor. bu şekilde daha doğru olur sanırım |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2004 Yer: istanbul
|
Kardeş en güzeli şöyle yapabilirsin. Silineni görmene gerek varmı? Yoksa direkt şunu yap yeterli olacaktır. <?php mysql_query("delete from [TABLO ADI] where id=[ID NOSU] "); ?> Fakat senin mysql bağlantında bir sorun olabilir belki veritabanına bağlanamıyorsundur. Onu denemek içinse şöyle bir kod yazman yeterli olacaktır. <?php $link=mysql_connect("[HOST]","[KULLANICI ADI]","[ŞİFRE]"); if(!$link){ echo("mysql connection error"); } mysql_select_db("[VERİTABANI ADI]"); mysql_query("delete from [TABLO ADI] where id=[ID NOSU] "); ?> NOT BU ARDA KULLANDIĞIM [] PARentezleri program içinde kullanmıyorsun .Ben sadece belli olsun diye koydum....
__________________ www.aydinom.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |