![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 09/2004
|
Sonunda aradım aradım mandrake 9.1 buldum ama kurulum bittikten sonra ekran ayarlarının karşısında not configured yazoıyor ve ben configure butonunu tıklıyorum ama benim konfigürasyonuma göre olanları seciyorum ama test deigimde hata algılandı gibi bir mesaj veriyor sorun nerde olabilir veya bu sorunu nasıl aşabilirim Saha önce bu yüzdeb monitörünü 2 kez yakanı duymuştum. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| phpmyadmin kurulum sorunu?? | Eray | PHP | 3 | 21/02/2007 21:02 |
| ağ kurulum ve ip sorunu | ApexLoader | Ağ / Güvenlik | 26 | 01/05/2006 13:05 |
| mandrake de mysql kurulum sorunu | mekya | Veritabanları & SQL | 2 | 18/05/2005 23:42 |
| Mandrake 10.0'da KPPP sorunu - Imdat!!! | Schmeisser | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 2 | 20/10/2004 14:43 |
| Mandrake 9.1 Oturum Sorunu | fixman | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 6 | 03/10/2003 17:56 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |