![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2004
|
database den aldığım bilgiyi yeni bir word belgesine atabiliyorum buraya kadar bir problem yok ama actif word belgesi üzerinde cursorün kaldığı yerde diğer seçtiğim bilgiyi atması mümkünmü ? birde datadan başka bir bilgiyi alt bilgi olarak sayfaya göndermek istiyorum buda mümkün olabilirmi ? tekrardan teşekkürler ..
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2004 Yer: Geniş ve Loş Bir Yer.
|
Impossible Is Nothing
__________________ Öfkeli iken konuşun, göreceksiniz ki pişman olacağınız en güzel konuşmayı yapmışsınızdır.. Reklam Oku Para Kazan |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2004
|
Try al = Me.ListView1.SelectedItems(0).SubItems(2).Text ka = Me.ListView1.SelectedItems(0).SubItems(3).Text Dim word As New Word.Application Dim sayfa As New Word.Document word.Visible = True word.Documents.Add() word.Selection.TypeText(al) word.Selection.TypeParagraph() With word.Selection With .FootnoteOptions .Location = word.wdBottomOfPage .NumberingRule = word.wdRestartContinuous .StartingNumber = 1 .NumberStyle = word.wdNoteNumberStyleArabic End With .Footnotes.Add(Range:=word.Selection.Range, Reference:="") End With word.Selection.TypeText(Text:=ka) word.Selection.MoveUp(Unit:=word.wdLine, Count:=1) word.Selection.MoveRight(Unit:=word.wdCharacter, Count:=1) word.Selection.TypeParagraph() Catch ex As Exception End Try gibi bir kod olması lazım ama bu kodu kabul etmiyor bir türlü footnote koyamadım ![]() buradaki ka ve al değişkenleri datadan geliyor listview a .. eğer word.Selection.TypeText(al) şeklinde yazılırsa problem onu datadan atıyor word e ama footnote olmuyor ![]() coşkun sende muhteşem bi cevap yazmışsın kardeşim saol kontörüm yok cevap yazamadım sana malum açlık mevcut bu aralar ) saygılar
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |