![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 09/2004
|
Adsl ile bağlantı sorunlarına çözüm sağlayan arkadaşlar var mı? PIKATEL-COMBO ADSL kullanıyorum, ancak imesh, kazza, Warez gibi programlardan istenilen seviyede faydalanamıyorum. USB bağlantının dışında LAN ile bağlantı konusunda bilgisi olan varsa lütfen yazsın.
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 09/2004
|
usb ile bağlantıda sorunlar olabiliyor bazen hiç veri iletişimi bile olmadığı olabiliyor LAN ile bağlantı için ethernet kartı alman lazım veya anakartın üzerinde varsa ondan bağlayabilirsin bilgisayar modeme ana bilgisayarmış gibi bağlanacak 100.000 mbits hızla ama kazaa ya falan bağlanmanın lan veya usb den kaynaklandığını sanmıyorum . |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Consol Kablosu Bağlanti şemalari Lazim | kahraman77 | Ağ / Güvenlik | 2 | 13/01/2007 15:59 |
| ADSL bağlantı sorunu | hansktr | Windows | 1 | 24/04/2005 12:50 |
| Otomatiİk Bağlanti+ip No Bildirimi | gesegen | Ağ / Güvenlik | 1 | 11/01/2005 15:10 |
| XP de ADSL sorunu | Junkie | Ağ / Güvenlik | 5 | 31/07/2004 20:38 |
| internet postane bağlanti ücretleri ucuzluyormu? | xander | Duyurular & İlanlar | 5 | 17/05/2004 19:00 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |