![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 09/2004
|
arkadaşlar selam...ben front page de bir site yapmaktayım... yalnız sayaç ı koysam bile göremiyorum...gerçi bazı javaları da göremiyorum (şekil olanları yazı değil) ama onları koymam zaten..sayacı göreyim yeter..ne yapmam lazım?? siteyi yayına açsam düzelir mi??? sayaç dışında bazı logolar var göremiyorummmm...
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Agresif Üye Üyelik Tarihi: 07/2002
|
frontpage içinde bulunan(menülerden eklenen) sayacı kullanabilmen için frontpage desteği olan bir sunucuda deneme yapmalısın. logoların ise adresleri doğru değildir büyük ihtimalle. logo adresleri file://c:/....... şeklindeyse gözükmemesi normal. onun yerine resimlerin adreslerini "resimlerim/logo1.gif" gibi değiştirmen gerekli.
|
| | |
| | #3 (permalink) |
|
saol türker...birincisi front page destekli dediğin explorer olması gerekir sanırım...onu nasıl hallediyim..var mıdır explorer da front page özelliği aç kapa...2.si mesela ben ntvmsnbc den bir logo aldım..diyelim spor haberleri...ben html kodunu koyunca ntv logosu gözükmüyo..bi kutu gözüküyo..ntv ye gider yazıo..biliosundur işte ..kırmızı x var kutunun içinde..adres çalışıo da göremiyorum ki logoyu... ayrıca sadece kendi sitemi hazırlarken değil,mesela herhangi bir sitede de göremiyorum şekli... Enson 04/09/2004 23:18 tarihinde baileysalinger tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Agresif Üye Üyelik Tarihi: 07/2002
|
ie nin senin istediğin gibi bir desteği yok. bedava hostlarda varmı bilmiyorum ama ücretli olan tüm hostlarda frontpage desteği var. yanlış hatırlamıyorsam frontpage ufak bir sunucu yazılımıyla birlikte geliyordu. unu kullanırsan çalışabilir ama emin değilim. ntvmsnbc kendi sunucusu üzerinde bulunan dosyalara başka sitelerden erişimi engellemiştir. direk ntvmsnbcdeki resime link vermek yerine, resmi kaydedip kendi sunucuna göndermelisin. |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
türker yardımların için teşekkür edrim ama sanırım iyi anlatamadım çünkü deridm onlar diil :P ama bi daha yazamayacak kadar yoruldum zaten ustte ii yazıo..bi de şu var koaka da oyun oynayamıyorum...xp kullanıcısıyım..koakadaki sorun giderici her şeyi denedim ama olmadı nasıl oynayacağım?? o sorunum da windows bolumunde yazıo...
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 06/2003
|
sayacını bir yerlerden linkle alıyorsan..internete bağlı değilken göremeyebilirsin...
__________________ http://osmanahmet.spaces.live.com/ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |