![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 09/2004
|
Herkese selam, basicte yaptığım programı başka bilgisayarda çalıştırmak için kurulum hazırladım vb yardımıyla. ayptımda ama yaptığım kurulum yükleme sırasında dll veya ocx hatası verip yarıda kesiliyor yardıma ihtiyacım var arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler....... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2004 Yer: Geniş ve Loş Bir Yer.
|
setup dosyalarını hazırlarken sana iki tane liste çıkartıyor o listelerden programına eklediğin ocx ve dll ler de bu listede bulunması lazım ve secili olması lazım eğer database kullanıyorsan onuda eklemen lazım yoksa olmaz.
__________________ Öfkeli iken konuşun, göreceksiniz ki pişman olacağınız en güzel konuşmayı yapmışsınızdır.. Reklam Oku Para Kazan |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| visual studuo 6 setup yardım :( | reshado | Visual Basic | 1 | 28/02/2007 17:03 |
| inno setup windows un admin olmayan kullanıcılarında çalışmıyo çok acil | Emrahgs | Visual Basic | 1 | 01/02/2007 19:46 |
| Firefoxda Flash çalışmıyor Yardım!!! | XvbX | Web Tasarım | 2 | 20/12/2006 20:42 |
| projenin exe si çalışmıyor??? acil yardım | Emrahgs | Visual Basic | 2 | 19/12/2006 10:25 |
| If 'im düzgün çalışmıyor. Yardım.. | GeCe_ | PHP | 9 | 12/12/2006 21:50 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |