![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2004
|
Arkadaşlar Selamlar, Network'le ilgilenen arkadaşlar için çözmesi çocuk oyuncağı olduğunu düşündüğüm bir sorunum var. Tek yapmak istediğim bir masaüstü ve dizüstü bilgisayar ile network kurmak. Bunların arasında dosya transferi ve benzeri işlemleri yapabilmek istiyorum. Bir network kablosu ile bunu yapabileceğimi düşündüm ama istediğimi yapamadım. Aynı zamanda dizüstü'nün masaüstünün internet erişiminden faydalanmasını istiyorum. Yapmam gereken nedir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Dead God In Me Üyelik Tarihi: 05/2004 Yer: Hemde Çiğçiğ
|
__________________ "Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır." F. Nietzsche Oyun bittince şah da, piyon da aynı kutuya konur...www.corona-borealis.com Melodic Death Grubu |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| ob_start ile ilgili bir sorum olacak? | M_D_5 | PHP | 4 | 05/03/2007 01:16 |
| Delphi'ye yeni merak sarıyorum birkaç sorum olacak | clue | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 3 | 05/02/2007 13:52 |
| Ustadlar bir Sorum olacak | kedinet | PHP | 2 | 17/12/2006 15:45 |
| tarih formatı yada fonksiyonu ile ilgili 2 sorum sorum olacak | keopsc | PHP | 0 | 16/06/2004 12:01 |
| VBA için bir sorum olacak | haciyasin | Visual Basic | 7 | 20/05/2004 00:31 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |