![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Animal Instinct Üyelik Tarihi: 06/2002 Yer: Izmir
|
Slm JS'le özellikle form elemanları üzerinde yaptığı işlevleri bulabileceğim bir site ya da kitap var mı? Çoğu kitabı araştırdım ama bu konuda bilgiye rastlamadım. Mesela form sayfamda "cinsiyet" isimli bir select menu var. Buradan "bayan" seçilirse altta "annenizin kızlık soyadı" isimli bir text box çıkacak. "Erkek" seçimini yaparda bir değişiklik olmayacak. Ya da İki select menu var. Birinde ülkeler, birinde Türkiye'deki şehirler var. Ülkeden Türkiye'yi seçerse şehir de seçebilecek, başka bir ülke seçerse şehir seçini inaktif olacak. Bu tarz şeyler.. Simdiden teşekkürler.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Yönetim Kurulu Üyelik Tarihi: 01/2003
|
dediklerine ait örnekler var elimde. tam olarak değil ama mantıken benzerlerini zamanında yapmıştım
__________________ Erkan BALABAN www.webtasarimkilavuzu.com www.molaver.net Çözümler ihtiyaçlardan doğar. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Animal Instinct Üyelik Tarihi: 06/2002 Yer: Izmir
| Alıntı:
| |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Varlığa izin veren boşluk Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: İstanbul
|
merhaba hserkans; buradan soldan kodu düzenleyip sağdan çalışan halini görmen mümkün http://www.w3schools.com/dhtml/dhtml_dom_examples.asp bu da referans olarak işine yarar umarım (uzun vadede) http://www.w3.org/TR/2000/WD-DOM-Lev...-one-html.html veya pdf olarak http://www.w3.org/TR/2000/WD-DOM-Lev...000929/DOM.pdf iyi niyet ve yardım seninle olsun. Enson 31/08/2004 10:47 tarihinde anov tarafından düzenlenmiştir.. Sebep: Adresin biri yanlış yazılmış |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yönetim Kurulu Üyelik Tarihi: 01/2003
|
ilk sorunun cevabını vereyim <script language="JavaScript1.2"> function yukleme(){ document.all.vcdsay.style.visibility = "hidden" document.all.dvdsay.style.visibility = "hidden" } function vcdsayvis() { if (document.all.vcd.checked == true) { document.all.vcdsay.style.visibility = "visible" } else { document.all.vcdsay.style.visibility = "hidden" } } function dvdsayvis() { if (document.all.dvd.checked == true) { document.all.dvdsay.style.visibility = "visible" } else { document.all.dvdsay.style.visibility = "hidden" } } </script> <tr> <td height="37" valign="top"><div align="right">Meyda </div></td> <td valign="top"><input name="vcd" type="checkbox" id="vcd" value="checkbox" class="checkbox" onClick="vcdsayvis()"> VCD <input name="vcdsay" type="text" id="vcdsay" size="10" maxlength="2" class="input"> <br> <input name="dvd" type="checkbox" id="dvd" value="checkbox" class="checkbox" onClick="dvdsayvis()"> DVD <input name="dvdsay" type="text" id="dvdsay" size="10" maxlength="2" class="input"> </td> </tr> şimdi ikincide PHP Kodu:
__________________ Erkan BALABAN www.webtasarimkilavuzu.com www.molaver.net Çözümler ihtiyaçlardan doğar. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |