![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2002 Yer: ankara
|
Arkadaslar hepinize iyi calismalar jar arsivi olustururken assagidaki hatayi aliyorum java.IOexeption: Invalid header field at java.util.jar.Attributes.read(attributes.java:383) at java.util.jar.manifest.read(manifest.java:167) ..... seklinde uzayip giden hatalalar var "jar -cvfm dosya_ismi manifest_ismi classlarin_isimleri" seklinde olusturmaya calisiyorum ve manifest olmadan da arsiv olusuyor ama tabiki kendi olusturdugu manifestte main-class i gormediginden o zamanda "java -jar dosyaismi dedigimde" main class bulunamadi diye bir hata aliyorum sanirim yukaridaki hatalar ya classpath ile ilgili yada benim manifest dosyamdabi problem oluyor bu arada manifesti notepadde degil wordpad de yaziyorum Main-Class: mainclass_ismi yazip enterla altsatira gecip kaydediyorum (sanirim bunda da bi yanlislik yok ) bir fikri olan varsa yazarsa memnun olurum. simdiden tesekkurler ..
__________________ Hata yapmaktan korkan insan hiç bir şey yapamaz. (((( Lincoln ))))) |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Luke is back... Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: ../Dark_Side
| Alıntı:
Aslında wordpad kendince bazı karakterler koyup manifest dosyasını bozmuş bile olabilir. Oluşturduğun dosyayı notepad ile açarak içinde neler olduğunu kontrol et bence.
__________________ Do or do not. There is no try. | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2002 Yer: ankara
|
notepad'te bosluklara falan cok dikkat etmek gerekiyormus ve satir sonuna enter bastiginizda almiyormus diye duymustum ama tamamen kulaktan duyma seyler tabiki bunlar isin asil boyutu nedir bilmiyorum .. sorunu manifesi ben yaratmayip kendi olusturdugu manifesti duzenleyerek cozdum ve isin ilginc kismi ondan sonra yazdigim manifestler de calismaya basladi su anda konsol dan jar i olusturup " java -jar " ile calistirabiliyorum ama halen cift tiklandiginda calismiyor .. burada acilmis bir topic varmis o konuda ama bende zaten dosya tiplerinde jar tanimli bikac tane jar dosyasi inceledigimde adamlarin o konuyu batch file yazarak astiklarini gordum ve kendime bi *.bat dosyasi duzenledim gerci batch file yazmak ne ise yariyor o da baska mesele ben yine konsoldan calistiriyorum eger ihtiyaci olan olursa dosya icerigide soyle : @echo off if not "%JAVA_HOME%" == "" goto OkJHome echo. echo ERROR: JAVA_HOME not found in your environment. echo Please set the JAVA_HOME variable in your environment to match the echo location of your Java installation echo. goto end :OkJHome %JAVA_HOME%\jre\bin\java.exe -jar Jardosyasi_ismi :end
__________________ Hata yapmaktan korkan insan hiç bir şey yapamaz. (((( Lincoln ))))) |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |