![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2004 Yer: istanbul
|
Arkadaşlar ben visual basic e yeni başladım ve bir program yapmaya çalışıyorum.Proje şu an sadece veri tabanına bağlanıp veri kaydı,silme,güncelleme yapacak.Veri tabanını oluşturuyorum bağlantıyı kurdum ama bir türlü verileri veri tabanına ekleyemiyorum.Recordset.AddNew gibi bişey var bitürlü onu kullanamıyorum.
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2004 Yer: Geniş ve Loş Bir Yer.
|
bak burda hepsini verdim ve hepsi çalışan kodlar aynısını yap çalışır. http://forum.ceviz.net/showthread.php?t=9185 (VisualBasic'te Database Komutları)
__________________ Öfkeli iken konuşun, göreceksiniz ki pişman olacağınız en güzel konuşmayı yapmışsınızdır.. Reklam Oku Para Kazan |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| IIS yardımı :( | pegassi | Internet | 1 | 11/01/2007 11:26 |
| CSS Yardımı | hserkans | Web Tasarım | 4 | 12/07/2006 16:34 |
| C++ Yardımı ? | kamilozcan__ | C / C++ | 5 | 12/05/2006 10:34 |
| MD5 Yardımı | solitaryman | PHP | 6 | 08/12/2005 03:53 |
| kod yardımı | ertugrul999 | PHP | 12 | 04/11/2004 02:57 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |