![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Hüseyin Karagöz Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: Frankfurt
|
şimdi AMD 3200+ işlemci 512 Ram 160 GB HDD 256 MB Grafik kart 450 W Power 1 Kasa içi 1 Grafik kartı 1 power 1 Cpu için fan mevcut sistem özellikleri bu... Kasa içi sıcaklık 42 Derece CPU sıcaklığı 53 derece bu sıcaklıklar normalmidir ? sizce.... AMD kullananlar varsa bilgilerini rica ediyorum not : amd kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim çünkü ilk bakışta çok yüksek gelebilir size ısı ancak amd'nin daha fazla ısındığı zaten biliniyor merakım bu sıcaklık yüksekmidir..
__________________ Huseyin Karagoz HUKA DESIGN STUDIO / Frankfurt / DE Web Url :http://www.hukadesign.de |
| | |
| | #4 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Bence normal, hatta iyi... Bende p4 2ghz var ve işlemci 40-42 celcius sıcaklıkta... Ama tavsiyem AMD'de 1 tane daha fan takman, hatta maddi olarak müsait olursan kasaya yandan 1-2 tane daha takmanda iyi. Mesela bende de bir Quantum Fireball 20gblık harddisk var ısındığı zaman TAK.....TAK diye sesler geliyor. Bir gün deneme yaptım ve hdd'i kabloyu uzatarak dışarı bağladım ve baktım ses yok. (Açtığın gibi ses çıkmıyor, çok çalıştırdıktan ve çok işlem yaptırdıktan sonra ses geliyor) O kasaya daha taktırmadım ama 2 tane fan taktıracağım hdd'e yakın...
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Lunatic Design Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: Smyrna
| Alıntı:
2500+ ve 2800+ iki ayrı makinede ısı 60 derecenin üzerine çıkıyor. Eğer bu sıcaklık seni tatmin etmiyorsa 3-5 $ daha verip bakır tabanlı fan kullanmanı tavsiye ederim. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Hüseyin Karagöz Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: Frankfurt
|
Bilgileriniz için teşşekürler... AMD hoşuma gidiyor ama ısınması kafamı bozuyor benim el gider 2-3 fan alır döşer içine ![]() bu arada sıcaklığı düşürürsek bir zarara yol açarmı bu ?
__________________ Huseyin Karagoz HUKA DESIGN STUDIO / Frankfurt / DE Web Url :http://www.hukadesign.de |
| | |
| | #9 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Evet hocam hdd soğutucuları biliyorum fakat fiyatları 25-30$ gibi ve şu an için Bursa'da pek aramadım var mı yok mu diye. Düzgün 2 fan ile hdd soğutucuyu karşılaştırıp birini alacağım. Fan'lar modding yapmam için olanak tanıyor, çünkü fan alırsam kasayı deleceğim ve bunu da çok istiyorum
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2002 Yer: Ankara
|
3200+ için gayet normal sıcaklık değerleri. bende 2600+ var, normal yükte şu an 47 derece işlemci, 34 derece kasa sıcaklığı. 3200+'lar için maksimum sıcaklık değeri 85 derece.
__________________ Eğer insanlar kendilerini yaralayacak güce sahipse, neden kendilerini iyileştirecek güce sahip olmasınlar ki!!! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |