![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: Ankara
|
Selamlar, PCMCIA'den bağlanan tercihen 2 x PS/2, 2 x USB, 1 x Ethernet, 1 x Kablosuz Ağ (802.11b) portları olan bir çoklayıcı var mıdır acaba? Çok aradım ama istediğim gibi bir şey göremedim. Bu tür çoklayıcılar konusunda tecrübesi olan arkadaşlardan da ayrıca fikirlerini almak isterim. Teşekkürler.
__________________ UTF-8 kullanalım, kullanmayanları uyaralım. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Agresif Üye Üyelik Tarihi: 07/2002
|
hımmm. bende gördüğümü hatırlamıyorum. hatta ufak bir arama yaptım ve bulamadım. genelde ethernet(yada wireless)+modem yada usb+firewire şeklinde. ancak bulsan bile pek ucuz olacağını tahmin etmiyorum. ethernet+usb bulabilirsen usbye wlan adaptörü takabilirsin. ps2 sanırım klavye ve fare için. onları da usb kullanırsın artık |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| port to port engellemesini kaldırma | storm872 | Internet | 4 | 30/03/2006 13:19 |
| flexy firewire pcmcia kart | san | Donanım | 4 | 14/02/2006 02:32 |
| (WLAN + PCMCIA karti)+( iyi && ucuza) ~tavsiye | fgenc | Donanım | 2 | 06/05/2005 00:11 |
| PCMCIA hakkında | MeM | Ağ / Güvenlik | 5 | 14/11/2004 02:59 |
| 4 port ile 1 port + Hub arasındaki fark nedir? | must68 | Ağ / Güvenlik | 4 | 02/07/2004 00:38 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |