![]() | |
| | #1 (permalink) | |
| ... Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: İstanbul
|
Bır arkadasım adına soruyorum, Alıntı:
| |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Burst command 'til war! Üyelik Tarihi: 05/2004 Yer: İstanbul
|
paylasım olayını sınırlandıran bir program bilmiyorum ama, NetLimiter adlı program, kurulu oldugu makinedeki baglantı hızını (istenirse programa, programların actıgı connectionlara bile) limitleyebiliyor istenilen şekilde... yani programı bir kere çalıştırıp, genel dl hızını misal hızı 5kb/s a ayarlayıp, startup options'tan "run on startup" ı seçip, o makine için hız limitlendirmesi yapılmış olur, tabi kullanıcı biraz dikkat ederse programı açıp (system trayde ikonu gozukuyor) limiti kaldırabilir tabi... sanırım aranılan bu degil ama işe yarayabilir belki diye yazayım dedim, kolay gelsin... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| _ - _ - _ Üyelik Tarihi: 10/2002
| http://bandwidthcontroller.com/ adresindeki program bu amaç için yapılmış.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| ağa internet paylaşımını kontrol etmek | tsunami2 | Ağ / Güvenlik | 2 | 03/05/2005 06:58 |
| PHP öğrenmek için ne yapmalıyım???? | oktaytan | PHP | 4 | 12/10/2004 16:53 |
| yazdığım programın lisansını almam için ne yapmalıyım? | bestprogramci | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 6 | 22/09/2004 13:55 |
| Adresi etiketlere yazdırmak için ne yapmalıyım | bestprogramci | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 4 | 06/05/2004 19:43 |
| ağa int. paylaşımını açmak için... | Gurhan | Ağ / Güvenlik | 9 | 07/08/2003 16:34 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |