![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2004
| selam arkadaslar. ben bi domain aldım. serverda yolda. forum tarzı bi site yapmayı düşünüyorum.vbulletin boardu hosuma gitti(yeni versiyonu).onu kurmayı düşünüyorum. ama açık kısımları var mı merak ettim. sonucta o kadar emek ve para harcıyacam. birinin gelip sitemi hacklemesini istemem. varsa acığı nasıl ne gibi güvenlik önlemleri ve yamalar yapmam lazım. beni bilgilendirirseniz cok sevinirim. şimdiden saygılar |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Debian GNU/Linux Üyelik Tarihi: 03/2004 Yer: /home/euler
|
Açık her zaman vardır. Hiç kimse hiç bir zaman aksini iddia edemez. Ederse de yanılır. Ancak vbulletin için de bilinen açıkları kapamak adına çeşitli güvenlik paketleri yayınlanmıştır. Bunlar haricinde forumu modere edebileceğin dosyalar bulman da olası. Ha bu arada bir daha kalın(bold) yazmamanı rica etsem. Göze pek hoş gelmiyor da. Zorlama değil, sadece bir öneri...
__________________ ...fear can hold you prisoner, hope can set you free !! Enson 11/07/2004 13:26 tarihinde Scorpion tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
|
dostum kusura bakma. bilgilerin için saolsın. bu arada kalın yazdım. sen diyince düzeltmek istedim ama yanlıslıkla alıntılı olana tılamısın. oarada bold falan kaldırdım.acaleden onu yollamaısım. onu sislersen sevinirim. ben bir bakayım kafam takılırsa gene sorarım. tessekkürler |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
selam tekrar ben bir arkadaşla forumlarımızı birleştirmek istiyorum. ancak arkadaşım invansion powerboard kullanıyor. 2000 i aşkın üyesi var ve de açılan birçok topik de cabası. yalnız yeni serverda biz vbulletin kuramk istiyoruz. ancak üyelerin bilgilerinin ve de topiklerin kaybolmasını istemiyoruz. sormak istediğim kurulu invansion boardun üzerine(yani o kullanılan boardun) vbulletinin kurabilirmiyiz? yada üyelerin bilgilerini ve de topikleri aynı şekilde vbulletine nasıl aktarabilirim. ne gibi bir yoll izlemem gerekir.? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Custom User Title Üyelik Tarihi: 07/2004 Yer: yemeyebilir
|
Securityfocus'ta gezerken geçen rastladım bi tane.Yaması Yapılmamış 3.0.1 ve öncesinde Html Injection.Ama Önİzleme Modunda Olduğu İçin Pek Zaralı Değil.
__________________ CoderPowers.Com Yeni Coder Portalı |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Custom User Title Üyelik Tarihi: 07/2004 Yer: yemeyebilir
| Alıntı:
__________________ CoderPowers.Com Yeni Coder Portalı | |
| | |