![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2003 Yer: Elazığ
|
Arkadaşlar kullanan var mı acaba? Ne yapsam da Kazaa'nın perfonmansını vermiyor. Ama liste olarak daha fazla arama sonucu çıkarıyor... 2 gündür dosyam hala inmeye başlamadı. Kredi olayıyla mı ilgili acaba. Bu meredi optimize etmek için ne yapabilirim...?
__________________ _.:Roviss™ FlasheR:._ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Geçme Leaan!! Üyelik Tarihi: 08/2003
|
eğer kaliteli bir P2P yazılımı arıyorsan kesinlikle DC++ tavsiye ederim..çalışma mantığı Emule'e veya Kazaa'ya nazaran biraz farklı..fakat programa alıştıktan sonra vazgeçmek çok zor..hele birde çok nadir bulunan dosyalara ulaşabildiğini fark ettikten sonra keyfine doyum olmuyor.. tamam biraz fazla abarttım ama gerçekten güzel bi yazılım
__________________ empty, fragile, weak.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2002 Yer: Ankara
|
ben çok uzun zamandır emule kullanıyorum. Çok da memnunum. ilk zamanlarda ben de baya bekliyordum dosyanın gelmesi için ama sonra "NETLIMITER" isimli programı keşfettim. Netlimiter'ı kurdum, emule'um kullandığı upload bandwidth'ini 1 kb yaptım (ama program içinde maksimum ), ondan sonra dosyalar gayet güzel ve hızlı inmeye başladı. Sana tavsiyem Netlimiter kullanman.
__________________ Eğer insanlar kendilerini yaralayacak güce sahipse, neden kendilerini iyileştirecek güce sahip olmasınlar ki!!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| It's Time To Rock!! Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: Aachen, Almanya
|
emule 0,30 gökhan 2604 modunu kullanıyorum iki gündür fena değil emule. doğru beklemen lazım. hep okudum sağda solda emule kullanıcısı sabırlı olmalı diye. evet hız kredine bağlı bi de highid olmana. lowid olursan çok çok daha yavaşmış. bunun dışında programı hep açık tutmalısın ki kredin yükselsin. öyle çabuk çabuk bişi indirmeyi bekleme çoğu zaman. başlat indirmeye sıraya girersin zaten. ondan sonra bırak emule'u kendi haline sen bak işine inecektir kesin neymiş--> sabır
__________________ You are not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. |
| | |
| | #6 (permalink) |
|
efmod'u tavsiye ediyorum arkadaşlar, www.kademlia-mods.de 'den indirebilirsiniz!
__________________ Eğer insanlar kendilerini yaralayacak güce sahipse, neden kendilerini iyileştirecek güce sahip olmasınlar ki!!! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Meraklı Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: İstanbul
|
Merhaba arkadaşlar. Emule ile hızlı download yapabilmek için bir süre upload yapmanız, kredilerinizi bir şekilde arttırmanız gerekmektedir. Aslında kredi denen bir şey olmasa da "known clients" denen değişkenin sayısı download hızını çok etkilemektedir. Bu ne kadar çoksa o kadar iyi download edebilirsiniz. Bunun artması için de mümkün olduğu kadar upload yapılması gerekmektedir. Artmasının sağladığı güzellik ise, bir şeyi download etmek istediğinizde eğer o dosya daha önce upload yaptığınız bir kişide var ise o kişinin programının size öncelik tanımasıdır. Paylaşım yani bir nevi. Bu kredi olayını takmadan download yapabilmek için çeşitli modlar internette gezmekte. Ama herkes upload yapmadan download yapmaya kalkarsa emuleun da bir mantığı kalmayacaktır. O yüzden arkadaşlara tavsiyem upload yapmaktan kaçınmamaktır! Benim kullandığım en iyi sunucu ise Razorback2'dir. En fazla dosya ve paylaşım yapan kullanıcı bu sunucudadır. Benim şu anda eşşşek gibi uploadım (200GB) olduğundan emule içerisindeki bir dosyayı süper bir hızla indirmekteyim. Ne kadar dosya indirdiğin diye sorarsanız da 200 GB kadar da o var.
__________________ . |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Alıntı:
256K ADSL ile 38 gün 22 saatte: 35,04 GB download 2,08GB upload yapmışım
__________________ Eğer insanlar kendilerini yaralayacak güce sahipse, neden kendilerini iyileştirecek güce sahip olmasınlar ki!!! | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |