http://sorf.org/fiyat_listesi.php burdan bakabilirsin.
Günlük 10k tekil için aylık 100tl
Site maddi anlamda gelir getirir mi, bu anlamda bir gelecek vadediyor mu..? Bilmiyorum. Ama bu sitenin geleceği çok parlak.
Hizmet sitesi bu, geliri olur ya da olmaz. Benim millete yararlı olmak gibi bir hedefim var, bu sitede millete yararlı olacak.
Ben şimdi hangi imkânla aylık 100 dolardan fazlasını vereceğim? Senede 1000-1500 dolar henüz yok. İlerde site kazanırsa zaten her türlü büyütürüz. Ama şimdi bir yatırım imkânı da yok.
Sorun zaten bu, bu başlığın açılma nedeni bu. Yoksa ben de biliyorum yatırım yapmasını.
Büyük paralar vermeden nasıl çözülür onu soruyorum, ayda 50-60 dolara...
http://sorf.org/fiyat_listesi.php burdan bakabilirsin.
Günlük 10k tekil için aylık 100tl
Valla bu siteyi önermene şaştım, siteden bazı alıntılar yapıyorum:
Hakkımıza Bölümü
"Dünyada sayili olarak DDOS-DDOS koruma hizmeti veren kuruluslar vardir.Biz de bunlarin arasinda uzun zamandir hizmet vermekteyiz.Alanimizda Türkiyede alternatifimiz bulunmamaktadir." Bu yazının olduğu sayfada http://www.softlayer.com/facilities_network.html buradaki görsel kullanılmış.
Referanslar Bölümü
"Türkiyede çok onemli arkadaslik siteleri - e-ticaret sirketlerine , reklam sirketlerine hizmet saglamaktayiz , referanslarimiz icin birebir kontak kurmaniz gerekmektedir."
Yorum yok.
"Nasıl Güvenlik Sağlıyoruz?" Bölümü
Bu bölümde de Fantastik Dörtlü serisinden tanıdığımız Silver Surfer'la karşılaşıyoruz...
Fiyat Listesi
Sunucu1 / Level1
Sunucu2 / Level2
- 1gbit network layer protection
- HTTP FLOOD / DDOS protection mitigation
- Intel Quad core 5430
- 4gb ram
- 250gb HDD
- 2000GB aylik trafik tuketim hakki
- Core Managed
Aylik : 1250 TL
- 2gbit network layer protection
- HTTP FLOOD / DDOS protection mitigation
- IntelDualcore Quad core 2x5430
- 8gb ram
- 300gb SA-SCSI HDD
- 4000gb aylik trafik tuketim hakki
- Core managed
Aylik : 2500 TL
Bu fiyatlara en kral server'ı alırım... Kaldı ki bu (DDOS korumalarına yoğunlaşan hosting) sektöründeki en eski ve en iddialı firmalarda bile bu fiyatları görmedim
Sonra aylık 10001'inci kişide ne olacak yani nedir bu ben anlamıyorum, kime ne benim siteme giren çıkandan... Siteye giren ziyaretçi sayısına göre fiyatlandırma olur mu!? Sonra DDOS saldırıları konusunda uzmanlaşan bir firmaya neden güveneyim..? Ya bana sahte ziyaretçiler hediye edip sonra da "bak siten çok ziyaret ediliyor hesabın kabarıyor" derse...
%100 Para İade Garantisi
Banner var açıklama yok... Neye dayanarak bu iddia, hangi güvenceleri veriyor bu firma..?
Sonra da diyorlar ki "Kimse Türk hostingcileri desteklemiyor!"
İşini hakkıyla ve ahlakıyla yapanları tenzih ederim.
Ama bu verdiğin site beni güldürdü doğrusu (sana değil, siteyi yapanlara gülüyorum).![]()
İp spoofing ile tek kişi ddos yapabilir diye biliyorum ? İllaki zombie lere ihtiyac yok saglam bir baglantı yeter. Bu konuda oynadıgım serverda baya ugrastı.
Adminin bu konuda epey yol kat ettigini gozlemledim istersen onla kontak kur sana yardımcı olacaktı. Cunku 300 player ceken bir ultima sunucu 50 playere dustu 2 ay içinde bu saldırılar yuzunden ve suanda sorunu ortadan kalktı. İritaba gecmende fayda var diye dusunuyorum.
Revolutionuo.net den Robert(Tolga) 'a ulasman lzım . Googleda aratırsan kendisine ulaşabilcegin adresler cıkar.
Eğer problemin sadece bir yazıdan kaynaklandığını düşünüyorsanız bir duyuru yaparsınız bütün blogcular alıp yazıyı yayınlar, bunlar da DDOS ile olmayacağını anlarlar.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks