Kapalı Konu
Toplam 5 sayfadan 1. sayfa
1 2 3 4 5 En SonEn Son
47 sonuçtan 1 ile 10 arası gösteriliyor

Konu: Etik Hacker Egitimi, haker nedir, kraker nedir

Eski Cevizci ismail pala Adlı Üyenin Profil Grafiği

Etik Hacker Egitimi, haker nedir, kraker nedir

Kursla hackerlık öğretilmez. Ayrıca Hacker ile Cracker 'ı karıştıranlarımız var sanırım.
    Hackerlık kesinlikle kurs işi değildir. Hayatın içinde yaşayarak öğrenilir.
    Bana adamı getirin ben hacker olup olamayacağını söyleyeyim. 25 yaşını geçmiş bir adam hackerlık yoluna girmemişse bir daha girmez giremez. hacker lık insanın içinde vardır. onu şırınga bile etseniz olmazzz. günü geldiğinde hackerlık filizlenir boy gösterir.

Hacker: Bilgilidir, akıllıdır, saygılıdır, çevresinden farklıdır. biraz felsefiktir. işlerin hep aslını yakalamaya çalışır. can alıcı sorular sorar.
    bilmek için kullanılan analiz, sezgi, mukayese, test edebilme, sonuç çıkartabilme yeteneklerine sahiptir.

KURS İLE OLANA DENMEZ HACKER DENSEDE DİYENE BAKMAYIN

wanna sleep more Volkan Uzun Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    California colleri

arkadaslar kimse burda nasil hacker olunur onu tartismiyor.
    lutfen kimse hacker nedir, nasil olurnuz, kime ben hacker dersem o kraldir hacker olur gibi sacma sapan tartismalara girmesin.
    bir kurs ilani var, begenmeyen gitmesin ve kursun icerigi hakkinda bilgi sorsunki herkes cevabi gorsun gidip gitmeyecegine kadar versin.
    When working with LINQ, the key is like Yoda to think
    http://www.msnetprogrammer.net/blog (MCP & MCTS & MVM)

detayın kaynağı belli

Daha ayrıntılı bilgi almak ve %10 indirim kazanmak için, www.suse-tr.com sitesini ziyaret edin..

..... kraldir hacker olur ..... Benim ifademde kıral diye bir kelime yok hatırlatırım.

Saçma sapan bir tartışma olması için benim sözümün üzerine kurs ilanını veren arkadaşın birşey söylemiş olması lazım değil mi?

yoksa birisi kurs ilanını veren arkadaşın saçma sapan birşeyler söylemsi için olayı proveke falan mı ediyor?
    Enson 26/08/2005 08:04 tarihinde ismail pala tarafından düzenlenmiştir.

Burası forum herkes düşüncesini yazar.
    Hakaret etmeden. birini aşağılamadan. küfür etmeden yazmaktır önemli olan.
    Kurs hakkında bir düşüncemiz varsa bunu bırakıp kursun içeriğini mi alacağız.
    yapılmak istenen şeye verilen isim yanlış bunu belirtmekte ne sakınca var.
    Gideceksen kursa git. gitmeyeceksen konuşmaya hakkın yok mu denmek istendi ben mi yanlış anladım acaba????

not: bu yorumu yazan kişi: Hacker : bilgisayar konusunda en ince konularına kadar bilgili olmak için okumakta olduğu iletişim fakültesi halkla ilişkiler bölümünü bırakıp 2 yıllık bilgisayar programcılığı bölümüne başlamış birisidir.
    bu çok zaman önceydi. anladım ki eğitim sadece destek ve geç kalan destekle de içerdeki cevher çıkartılamıyor.
    Enson 26/08/2005 08:18 tarihinde ismail pala tarafından düzenlenmiştir.

Registered User

Alıntı ismail pala, mesajından alıntı:
    Hacker: Bilgilidir, akıllıdır, saygılıdır, çevresinden farklıdır. biraz felsefiktir. işlerin hep aslını yakalamaya çalışır. can alıcı sorular sorar.
    bilmek için kullanılan analiz, sezgi, mukayese, test edebilme, sonuç çıkartabilme yeteneklerine sahiptir.
    Hayatında kaç tane hacker gördün?

Bunun neden sordunuz?
    Kendim de dahil hiç görmedim.

Yönetim Danışmanı Rapsodi Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    /tmp/loop

Etik egitimin hedef kitlesi belirli seviyede olan yaramaz cocuklari engellemek isteyen IT yoneticileri. Bunun icinde temel olarak hazir kullanilan toolar ile islerin nasil yuruduunu anlatiyorlar. Zaten belirli seviyedeki "kara sapkalilari" engellemenin o kadar kolay olmadigini onlarda biliyor ve bunun icin guvenik firmalarina tonla para oduyorlar.." Herkesin o kadar seyi o kadar uzun surede ogrenecek kadar zamani olmayabilir. 3 gun egitim alir sonra zamanla detaylarini ogrenir...o kadar para verip o egitime lamer olmak icin gidecek biri tanimadim ben...

ps:Egitimlerle ile ilgili bir alakam yok sadece egitime giden arkadaslardaki egitim oncesi ve sonrasi farkliligi gorunce yazmadan edemedim.
    ` `

Yns
    Yns hatta değil
    İptal Durumu Yns Adlı Üyenin Profil Grafiği

Alıntı ismail pala, mesajından alıntı:
    Bunun neden sordunuz?
    Kendim de dahil hiç görmedim.
    O zaman söylediklerinin hepsi hayal gücünün ürünü.Nasıl şudur,budur diyebiliyorsun ki ?
    Bu arada umarım , hacker kimdir , nedir mevzularına bir kere daha girilmez bu konuda.

Sayın Yns bana Dinazorlar hakkında birşeyler anlatabilir misiniz? bu konuda bilginiz var mı? dinazorlar nedir ne değildir?

Yns
    Yns hatta değil
    İptal Durumu Yns Adlı Üyenin Profil Grafiği

Dinazorlar hakkında kulaktan dolma bilgilerim var , dolayısı ile yanlış bilgi vermek istemem.Heleki hayal ettiğim dinazor modelini hiç söylemem.Çocukluk dönemlerimizi geçtik değil mi ?

Lakin sorunun konu ile alakası nedir anlayamadım ?

Bana adamı getirin ben hacker olup olamayacağını söyleyeyim.
    Nasıl öğreniyorsun yahu adamı görünce , erdin mi ?

Kapalı Konu

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)