Bilişim Sektörüne Katabilecekleriniz?
Teknolojinin hızla ilerlediği şu günlerde bilişim adına gerçekten profesyonel iş yapan firma ve kişiler çok az. Bu eksikliği işten anlayan
pek az kişi farkında. Yaklaşık olarak 5 senedir web sitesi tasarlıyorum. Ve bunun son 3 yılını profesyonel ve proje bazlı işlerde
bulunarak geçirdim. İstanbula geleli ortalama 2 sene oldu. ve 2 senedir istanbul piyasasındayım. Artık küçük ve orta ölçekli bütün
firmaların bilişim çözümlerini tek başıma yapabiliyorum. Fakat takıldığım noktalarda olmuyor değil. Bu noktada bu işin içinde aktif olarak
bulunan veya bulunmak isteyen bilişim meraklı arkadaşlarla beyin fırtınası yaparak nasıl daha güzel işler yapabiliriz diye hem tanışıp
hemde birlikte çalışmak isterim. Meraklı arkadaşlara duyrulur.
Biraz kendimden bahsedeyim
Kullandığım web yazılım dilleri
asp -> çok iyi
php -> başlangıç
html -> çok iyi
jsp -> başlangıç
aspx -> başlangıç
xml -> az
wml -> çok iyi
Kullandığım masaüstü yazılımları
macromedia dreamweaver -> iyi
macromedia fireworks -> çok iyi
ulead photoimpact -> çok iyi
microsoft frontpage -> çok iyi
Kullandığım veritabanları
mysql -> çok iyi
mssql -> iyi
microsoft access -> çok iyi
Kullandığım programlama dilleri
c# -> orta
visual basic -> orta
Oturduğum yer: İstanbul/Kadıköy
Arkadaşlar herkes kendinden bahsederse ortak bir nokta yakalarsak tanışma fırsatı yakalamış oluruz. Sadece yazılımla uğraşan arkadaşlar
değil sistem ile uğraşan arkadaşlarda kendilerinden bahsederlerse iyi olur. Bu sayede belki eleman arayan birisi bu konuya girdiğinde size
ulaşma şansı artacaktır.
Oturduğunuz ve daha önce bulunduğunuz il/ilçe'de bilişim sektöründeki gelişmeler ve görüşlerinide bildirmelerini rica ediyorum.
Hasan Aytekin