@Predator :
Söyledikleriniz mantıklı aslında, ben de şu anda klasörleme yöntemiyle verilerimi saklıyorum, etiket bulutu olayıyla sanırım işin biraz abartısına kaçtım, neyse, sizin yazdıklarınızdan sonra da böyle bir programa gerçekten ihtiyacım olmadığını anlamış oldum, en iyisi klasörleme yöntemine devam, bu hem dökümantasyon takibi, hem de resim takibi için iyi ve kolay bir yöntem..
Bunun dışında takvime ihtiyacım olmuyor, o yüzden Outlook kullanmayı düşünmüyorum ama yine de öneriniz için sağolun..
Konuyu buraya açmamın sebebi akşam aradığım bir dosyaya bilgisayarım olduğunu bile bile ulaşamamış olmamdı, sonunda buldum, ilgisiz bir dosya ismiyle kaydetmişim, tabi doğru isimle kaydetmeyince arşivcilikte ortadan kalkıyor ve bulunması iyice zorlaşıyor..
@ProJecT :
AjandaXP programı bana göre değil, işimi görmüyor ve bence bu işler için biraz ağır bir program, size de önerileriniz teşekkürlerimi sunarım..
İleride böyle birşeye ihtiyacım olursa sanırım kendim böyle bir program yazarım, eğer programı yazdıktan sonra ya da yazmadan önce hayatta olursam paylaşabilirim, tabi o zaman kadar Ceviz'in de hayatta olması gerekiyor..