Çocuğun Hizmet ödevi için fikir lütfen
Merhaba forumdaş arkadaşlar;
Bizim oğlanın dönem ödevi için sizden bir kaç fikir almak isterim yardımcı olursanız sevineceğim.
Oğlum meslek lisesi 1. sınıfta her öğrenciye bir toplumsal hizmet görevi yapmaları ödevi verilmiş bizim oğlanda sivil savunma için bir web sitesi yapma himetini seçmiş tabi bu iş bana düşüyor amaç hizmet üretmek yoksa sitenin nasıl yapıldığıyla alakalı değil e.. görsel yöneden ve içerik olarak zengin olması notunu etkileyecek.
Döküman ve resimler için de yardım edilmiş elimizde meteriyal hazır.
Birinci sıkıntımız alan adı: sivilsavunma.com, sivilsavunma.net, sivilsavunma.org alan adları dolu zaman kısa ve aklıma iyi bir alan adı gelmiyor.
Diğer konu ise: elimizdeki dökümanlar ve resimler ile yaklaşık 10-15 sayfadan oluşacak kadar bir web sayfası oluşturmak çok iyi php'ci olmasamda sözdizimini veri tabanı bağlantısını kullanmasını eklemesini bilirim çok iyi bilmesemde bir çok script yazdım kullandım tüm web'i oturup yazarım ama zamanda kısa.
nuke'ü çok iyi kullanabilmekteyim istediğim yeri istediğim modülü başatan isteğimize göre yazabilirim ama 10-15 sayfa için nuke'ü kullanmak bence yalnış olacaktır, bir çok modülü bloğu ayrıca beraberinde forumuda var tabi bunların herpsini kaldırıp hatta veritabanından ilgili tablolarıda silip yükünü hafiletebilirim genede gereksiz.
joomla'yı kullandım ama tam hakim değilim tabi aynı gerekçelerle bu da gereksi olacağını düşünüyorum.
İstediğim ise şöyle basit türden hazır bir php scripti kullanmak hem zaman kısa hemde istediğim neticeyi almak istiyorum 20 kadar resim ve 10-15 safa yazı olacak.
ne nerirsiniz yoksa html tabanlı mı yapıp çıksam?
Şimdiden teşkkürler.
|