View Single Post
Eski 13/03/2007, 16:00   #57 (permalink)
hmustak
Gezgin

hmustak Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: /root/

Vista, kullanacağım en son işletim sistemi..!
Cumartesi akşam saat 21:00 sularında İzmit Ncity Mavi Bilgisayardan Toshiba A100-596 (yada öyle bişi) satın aldım (cash!!!). Vista Primerium la standar geliyor ve Toshiba Vista dışında bu ürüne işletim sistemi desteği vermiyor imiş.

Vista ile;
Delphi 7 Enterprise
Solidworks 2007
RSLogics
Macromedia ve adobe'un 2-3 ürünü ! (üşendim yazmaya)
Çalışmadı. Çalışan tek-tük uygulamalarımda fonksiyon, dll, ve işlem hataları verdi. (Örn : Partition Magic 8, Autocad2006, SecureRemote VPN)

Toshiba driver vermediğinden recovery disk içinde de driver olmadığından Donanımların XP driverlarının alternatiflerini tektek indirdim. XPSP2 kurdum ve donanımların hiç biri ne kadar alternatif driverlar olsada çalışmadı. Zaten driverları çalıştırmadı!!

Toshiba garanti belgesinin arkasına sistemi kurulmuş bilgisayar kapsam dışıdır ibaresini yazmış bile olsa (!) İzmit Ncity Mavi Bilgisayar çalışanları çok anlayışlı davranarak hertürlü desteği verdikleri gibi, makinamıda SIRF VISTA uyumsuzluğu sebebiyle değiştirdiler.

Şimdi yeni DELL'imle XPPROSP2 var ve rahatça tüm uygulamalarımı kullanabiliyorum.
Haksız (!) şöhreti sebebiyle de tekrar fırsat bulmuşken TOSHIBA ve VISTA'ya iyi(!) dileklerimi iletmeyi de bir borç bilirim.

HassasValf | Hakan Müştak | Motor

hmustak hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla