Senin umidini kirmak gibi olmasin ama ben artik o tip projelerden pek umitli degilim, bu gibi projeler icin ozel sektorde yer yok, ancak Devlet Kurumlarina yani Hastahane'lerle falan calisabilirsin, ben pek onermem.
Eger boyle bir projeyede girmek istiyorsan bir sirketle yapmaya kalkistiginda kendi icinizde yavas yavas bolunmeler yasayabilirsiniz, yani herkes kacacak bir kose arayabilir, zira cok stresli, bol problemli, ilk asama icin az kazancli bir projedir HBYS ve LBYS.
Her kurumu burada togmet altinda birakmak istemem ama konu ile ilgili son mesajimida noktalarken sunu soylemek isterim; bu isin icerisinde Devlet Kurumlari'nda, yani Hastahane'lerde cok fazla rusvet olaylari donuyor, yani bu isi yapacaksan bile Ankara'dan abilerin olmak zorunda veya isi iceriden bitirmek zorundasin.
Bunu sunun icin soyluyorum, bu projeye herhangi bir sirkette giriyorsan bile, kendini riske atiyorsun sayilir, en azindan dikkat etmeni tavsiye edebilirim, ileride daha farkli problemlerle karsilastiginda mantikli analiz yapip ona gore davranayabilirsin, onun icin simdiden kendini duruma gore ayarlaman daha mantikli bence.
Mesajim sordugun soruna cevap olmamis olabilir ama mantikli bir cerceveden yapmaya calistigin isin durumunu kisaca ozetlemis sayilabilir.
Kolay Gelsin.
Calismalarinda Basarilar.
|