View Single Post
Eski 20/01/2007, 23:20   #10 (permalink)
yesilvadi
İptal Durumu

Alıntı:
Meteryus, mesajından alıntı: Mesajı Gör
Beyin fırtınası kısmına "bir playerden beklentileriniz" gibi bir başlık açsan daha net cevaplar gelebilirdi sanırım

Videolar için bsplayer kullanıyorum, sevdiğim özelliği videolar için tam ekran seyir sırasında imleci ekranın altına yada üstüne yaklaştırdığımda video kontrollerine ulaşabiliyorum, bu pek çok playerda sadece aşağıda yada sadece yukarıda çıkıyor.( Altyazılı filmlerde kolaylık sağlıyor )

Müzik için mediaplayer kullanıyorum, benim için bir özelliği yok , basit birşey olması daha çok işime geliyor, en kötü huyu playlist oluşturma ve kaydetme işlemlerinin biraz sinir bozucu olması, winamp'ı sadece türkerin radyo yayınını dinlerken kullanıyorum
evet sanırım doğru konu ile ilişkilendiremedim, bu vakitten sonra bu taşıma işini sanırım sadece forum yçneticileri yapabilir. gerek görürlerse ne ala.

bsplayer video lar için çok iyi bir seçim ancak medai player benim gördüğüm en süslü ve en yeteneksiz medya oynatıcılarından. herhalde M$ un en çok üzerinde durduğu konu lisans hakları, onu da denetlerken bilgisayar kilitleniyor, internete bişeyler oluyor

peki medya oynatıcıların bütün medyaları oynatabilmesi nasıl bir özellik. yani hem videoları hem de ses dosyalarını çalabilmesi güzel olmaz mı. her ne kadar winamp ın bunu yapmasından nefret ediyorum ama.. sanırım kullanışlı bir yönetimi olmadığından.

bir de bellek harmaca meselesi var. winamp bu konuda yeterince başarılı ama herkes için sorun olmuyor. herhalde herkes benim gibi 256 belleklerle sürümmüyor
yesilvadi hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla