Domainler istenen kişilere mi devrediliyor? Devrediliyorsa bile .com.tr nasıl devrediliyor? Bu domainlere ait siteler adam oldu diyelim. Çatır çatır hit yapıyolar. Ne belli bir gün karşılarına çıkıp "vazcaydım domainlerimi alıyorum" denmeyeceği? + ismi bilinmeyen bir hosting firmasının referansları bu sayede çok rahatça oluşturuluyor. İyi bir pazarlama mantığı. 7 dolarlık domainlerle portföy beleş'e geliyor. Güzel.
Paketleriyle birlikte verilmesi bunlara sizin erişemeyeceğiniz anlamına da gelmiyor sanırım. Mesajdan anladığım kadarıyla server size ait yada reseller. Dolayısıyla yukarıda yazdıklarımın gerçek olabilme ihtimali daha yüksek. Olmayabilirde tabi.
Ben bu şekilde domain devredilmesi olayına hiç iyi gözle bakmıyorum çünkü bu yazdıklarımı etrafımdakiler çok kez yaşadı.
İyi bir mantık kurulduğunda az maliyete portföy oluşturulup bu kullanılabilir , dağıtılabilir yada reklam referansı olarak kullanılabilir.
Şimdi yine "ArizaHerif sen hakkatten arizalisin" demeyin, çünkü her an başınıza gelebilir