Merhaba,
Yani ben şimdi öncelikle mysql kurmalı ve orada tablolalırımı oluşturmalıyım anladığım kadarıyla ve sonra access e bunları bağlamalıyım. sorguları falanda access te oluşturmak istiyorum ama problem olmaz değil mi ? (çok extrem bir sorguya ihtiyaç duyarsam onu my sql in gelişmiş özellikleriyle yaparım belki ileride)
birde kullanıcalara yetkilendirmeler yapmam gerekecek falanca kullancı şu bilgiyi görsün/görmesin , değiştirsin/değiştiremesin, eklesin/ekleyemesin gibi bunu access in içindemi yapmam gerekecek, yoksa mysql demi çözeceğim bu sorunu ?
bu arada mysql i indirdim ancak setup ını çalıştırdığımda ;
d:windows\system32\autoexec.nt. sistem dosyası, MS-DOS ile microsoft windows uygulamalarını çalıştırmak için uygun değil. uygulamayı bitirmek için kapat ' ı seçin
gibi bir hata veriyor
sanıyorum son yüklediğim programlardan biri mesela sp2 autoexec te bir değişiklik yapmış ona bakacağım şimdi ama başka bir şey olabilir mi ?
Bu arada ;
Access arayüzü ile ilgili şimdilik aklıma ilk gelen pürüz formları tasarlarken kullanıcının hangi çözünürlükte kullanacağını bilemiyor olmam ve bildiğim kadarıyla access formları çözünürlüğü göre kendisini ayarlayamıyor ?
Enson 12/11/2004 15:09 tarihinde realperest tarafından düzenlenmiştir..
|