View Single Post
Eski 10/11/2004, 00:50   #6 (permalink)
ALEXrunaway
misafir

Aşağı Online bağlantı ne demek abiler...

Online bağlatı olabilmenin yolu nedir.. Bu online bağlantısı mevzusu ne anlam taşır mevzuat neler ister neleri gerektirir.. . Online ile ofline arasındaki farkı çözerken yada manayı ayırt ederken bu bağlantı reaksiyonunu insanlar acaba bir video kamera ilemi izler, izletir.. yoksa bunu işaret dili ile anlatırkan video camera ilemi izah eder.. . yahu bu video kameranın markası ve çözünürlüğü nedir, ne kadardır, bizim buna karşılık bağlantı hızımız ne olmalıdır..hakkaten merak ettim bab.. .

Ayrıca ve 'bence' metin tasarım ve yazılım ve hatta dilbilgisi eksikliğin var.. dikkat etmek lazım.. metrekareye düşen yağmur oranında ağaç ihityacı var bu memleketin hele hele istanbulun.. . hele hele bunca büyük işler yapması gereken bir sitede ise metrekarene düşen resim kadar metine ihtiyacın var ki bunuda puntoların değerini yükselterek kurtaramazsın...

Hoş hoşş.. ancak boşş... naturelliğin gölgesi bile yok denecek kadar boşş... sanki ne bulunursa koyulmuş demeyelimde... yakıştırılmaya çalışılmış gibi bir durum söz konusu.. . bence sil baştan yeniden yapılmalı... Belediyenin fen işlerindenmi yardım alırsın, bunca arkadaşların söylediği eksikliklerimi kaâle alırsın bilmem ama bir an önce sıkı bi fizibilite ve keşif çalışması yapıp iyi bir tasarım tutturmalısın.. . derim ben.. sen ne dersin bilmem ama emin ol kendine dersin.. .

muckkks... saygılar...
  Alıntı Yaparak Yanıtla