Alıntı:
Orjinal mesajı gönderen Mariah Bu konuya döneceğim, ama şimdi başka bir şey sormak istiyorum. Lütfen hemen cevap verin, iki gündür uğraşıyorum ve başıma ağrılar girmeye başladı... Benim sitedeki bölümlerin DB'leri ayrı ayrıydı; şiir, şarkı sözü vs... Ayrı admin panelleri kullanmaktan sıkılıp DB'leri birleştirdim, tek bir admin paneli yaptım. Birkaç sorun var ama bir arkadaşın dediğine göre ayrı DB'ler kullanmak daha iyiymiş. Tek olunca DB bir süre şişiyormuş ve veri kaybı oluyormuş. Bana mantıklı geldi, ayrı ayrı olunca FTP'ye yüklemek falan da daha kolay oluyor. Ama tek admin paneliyle ayrı DB'leri nasıl yöneteceğim? Bu konuda biraz yardımcı olun lütfen... |
Bir Listbox eklenip, yanında add_Database gibi bir buttonkoyulabilir mi? Bu listbox Value'leri ayrı bir text dosyada script tarafından kontrol edilebilirinir. Hangi databasei kullanacaksan onu seçer işlemini yaparsın.
Scriptte aldığı request'e göre sql cümleciğini düzenler. Database / Table kontrolleri de yazmak gerekir, derken dosya çoook büyür.
Sitene binlerce kişi ekleme yapmayacaksa, sen yinede tek database ile çalış...
---------
vakit bulabilirsem salıdan sonra uğraşabilirim